Politik / Uddannelse

UDDANNELSE FOR UDLANSKE PERSONER.

Det er gratis at tag en uddannelse i Danmark ... også for udlændinge. Men hvad får Danmark for sin investering i udlændinges uddannelse. Ingen garanti i hvert tilfælde.
Derfor ser Partiet Danmark Først, at der bliver underskrevet en aftal som holder på de udlandsstuderendes arbejdskraft, i min 2 år efter endt uddannelse. Herved bidrager de til det samfund, som de har fået betalt en uddannelse af. 
 
 
Uddannelse for handicappet.
 
Der er rigtig mange gode uddannelser for handicappede over 16 år. men folkeskolen halter bagefter. Partiet Danmark Først vil kæmpe for, at der bliver afsat flere penge til at målrette undervisningen efter måden eleven lære på. Ikke alle er bogenlig, og skal derfor lære ved at gøre.
 
 
Uddannelse er en investering i Danmarks fremtid.
 
Derfor bliver Partiet Danmark Først lidt bekymret når nuværende regering vil skære i SU .... Igen for at gi til de rige.
Økonomien er i forvejen ikke særlig stor og mange penge går til husleje. Dem som ikke har rige forældre, skal knokle for at få penge til at række.
 
Det vil Partiet Danmark Først kæmpe imod.
 
Vi skal investere i de unge, så de har overskud til at tag sin uddannelse og blive dygtigere til at bære byrden om landets fremtid.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
diana Reimann | CVR: 39057387 | korevej 8b 1sal, Aalborg - nordjylland | Tlf.: 20896636 | partietdanmarkforst@hotmail.com