Politik / Dyrevelfærd

HUNDELOVEN.

 
Det er sørgeligt at mange raske hunde, må aflives i Danmark på grund af forkert sammensat hunde lov. Siden 2010, hvor den nye hunde lov trådte i kræft, er det hundeejeren der skal løfte bevisbyrden for at hunden ikke har nogle af de, Danske, forbudte racer i sig. Det kan være svært hvis man har en hund af forskellige racer og ingen stamtavle. I løbet af godt 7 år (2010-2017) er der aflivet over 1000 hunde pga af denne lov. 
 
Partiet Danmark Først vil have loven ændret, sådan at det må være politiet der skal løfte bevisbyrden. Yderlig MÅ det ikke forekomme at nogle hunde skal sidde på et pensionat i flere uger fordi der ikke er nok beviser for aflivning. Der skal stilles krav til alle mennesker når de anskaffer sig en hund, som i form af opgraderende hundekursus og ejersatifikat. En sådan fremvisning overfor politiet bør være nok til at hunden klare frisag ellers skal man have en frist for at anskaffe sig et satifikat som ansvarlig ejer.
 
Tilegner hundeejeren sig ikke et satifikat inden for tidsfristen, skal personen straffes ved bøde eller fængsel og fratages rette til at eje en hund. 
 
 
 
 
 
 

DYREPOLITI I DANMARK.

 
Alt for mange dyr lider under vanrøgt, mishandling og omsorgssvigt. Dette skal straffes ved bøde eller fængsel og fratages rette til at have dyr. Her skal nedsættes et specielt uddannet dyrpoliti, som fortager uanmeldt besøg ved angivelse af mistanke om vanrøgt og mishandling af alle slags dyr. Det skal IKKE ligge hos politiet, da de har rigtig mange andre sager at tag sig af.
 
Vil man leve af at avle/sælge hunde, skal man være i besiddelse af en tilladelse for dette og registres som virksomhed, samt tilknyttes smiley ordning som skal kunne ses på hjemmeside, købskontrakt og på selv stedet hvor hunde sælges fra.
 
Ellers skal det straffes med bøde eller fængsel
 
 

HALA ELLER KUSHER SKAL VÆRE ULOVLIGT I DANMARK

 
Uanset hvad man kalder det, så skal det være forbudt at skære halsen over på et dyr for derefter at dø af blodmangel. Det er uetisk og dyrplageri ... og burde ikke forekomme i Danmark.  
 
 
 

 

diana Reimann | CVR: 39057387 | korevej 8b 1sal, Aalborg - nordjylland | Tlf.: 20896636 | partietdanmarkforst@hotmail.com