Politik / Fængsler
Fængsel straf.
 
Når man bliver dømt til en fængselsstraf skal det ikke være muligt at have adgang til internettet og kun have begrænset fjernsyn i egen rum. Partiet Danmark Først vil kæmpe IMOD et bedre miljø i fængsler end der er på plejehjem.
Når man udføre en kriminel handling skal ens frihed inddrages markant.
Man kan tag en uddannelse, men på den gamle dags maner på papir og blyant og læse bøger. 
Man skal arbejde sig til fortjeneste, lige som i samfundet. Det skal ikke være luksus at være fængslet i Danmark.
 
 
Man skal kunne forsvar sig selv og sine kære i Danmark.
 
Den er helt gal i Danmark, når et offer forsvare sig selv ved et overfald og bliver hårde straffet end voldsmanden. Det MÅ være den der udføre en voldelig handling, som straffes hårdest. Er gerningen udført af en udlænding, skal der straffes med undervisning i god opførsel og forståelse af og i Danmark. Ellers er det permanent udvisning af Danmark.
 
Vi ser gang på gang, at voldtægtsmænd for helt ned til 2-3 mdr fængselsstraf. Det er helt hen i skoven, at den udsatte skal bære på sin traumatiske oplevelse resten at sit liv og voldtægtsmand går fri efter meget kort tid. Straffen skal sættes op og ved tilfælde af at overgrebet bliver udført af en udlændinge, så skal der være tvunget undervisning i hvordan man opføre sig i Danmark. Har man ikke forstået undervisningen, skal der ske en permanent udvisning af Danmark.
Danmark skal være et trygt land at færdes i.
 
diana Reimann | CVR: 39057387 | korevej 8b 1sal, Aalborg - nordjylland | Tlf.: 20896636 | partietdanmarkforst@hotmail.com