Politik / Ældre og handicappet
DE ÆLDRE.
 
Vi skal passe på hinanden i Danmark og det er et af vores politiske mål, at sørge for at de ældre har det trygt og godt. Der skal være fuldt nærvær og omsorg, når et ældre menneske ikke kan klare sig selv længere. 
 
På plejehjemmet skal der være tid til, at alle beboere får et værdigt liv. Der skal være aktiviteter, hjemmelavet mad, god hygiejne og samvær. Det samme gør sig gældende, i de ældres egen hjem.
 
VI KAN IKKE VÆRE ANDET BEKENDT.
 
Yderlig vil vi ha strammet reglerne for hvordan kommunerne bruger de penge, som bliver tildelt ældre området. 
 
 
De handicappet.
 
Der skal være plads til, at være anderledes i Danmark. Mennesker med handicap har også følelser og skal behandles med respekt. Ingen har bedt om at få et handicap og derfor skal de ikke behandles som et tal, men som et menneske. Ressource forløb skal stoppes. Derfor ser Partiet Danmark Først, at der bliver strammet op på reglerne omkring dette.
 
Yderlig er boligpriserne steget gevaldigt, men den økonomiske hjælp er blevet lavere. Derfor skal der kæmpes for, at det bliver lettere at få førtidspension og kontanthjælpsloftet bliver fjernet.
 
Mange familier med handicappede børn er ramt af dårlig forvaltning omkring det de er berettiget til af hjælp. Det skal der strammes op på, så man ikke skal bruge alt for mange kræfter på at kæmpe med systemet. Man bør have ret til en så normal daglig dag som overhovedet muligt, trods de udfordringer der må være med handicappet børn.
 
 
Fattigdom rammer børn.
 
Mange børn bliver ramt, på grund af den nuværende lov omkring kontanthjælp loftet. Det skal fjernes, så disse familier kan give deres børn en tryg og sorgløs opvækst. Børn bliver ramt af, at deres forældre skal bekymre sig om økonomien og om der er råd til mad på bordet. Børn skal have oplevelser, for at kan udvikle sit selvværd og selvtillid. Hvilket giver bedre chancer for, at komme godt igennem folkeskolen og videre uddanne sig efterfølgende. Partiet Danmark Først ser det som en investering i vores børns fremtid. Hermed også Danmarks fremtid.
 
 
diana Reimann | CVR: 39057387 | korevej 8b 1sal, Aalborg - nordjylland | Tlf.: 20896636 | partietdanmarkforst@hotmail.com